Haveartikler

I denne kategori finder du et bredt udvalg af haveartikler – alt lige fra beklædning til drivhuse, gårdpumper, ukrudtsdug og fiberdug, espalier og hegn, gødning og højbede. Skal du anlægge ny græsplæne eller vil du gerne undgå ukrudt ved at lægge en ukrudtsdug, måske ønsker du en gammeldags gårdpumpe til gårdspladsen eller måske kunne det være hyggeligt med en lille sø i haven – du finder alt, hvad du skal bruge her i kategorien haveartikler.

Alt til haven

Når foråret nærmer sig, kribler det i fingrene for at komme i gang med havearbejdet. Hos Lundhede har vi alt til haven. Har du netop købt hus og skal i gang med at anlægge drømmehaven, finder du alt hvad du behøver samlet et sted. Du finder græsfrø og gødning til den nye græsplæne, tilbehør til drivhuset, ukrudtsdug og fiberdug, der gør al ukrudtsarbejdet til en leg, hegn, der skaber læ omkring terrassen, espalier til havens flotte slyngplanter og meget mere.

Køb af haveartikler online


Uanset om du har en stor flot have eller en lille altan, har du mulighed for at skabe din egen blomsteroase. Hos Lundhede finder du højbede i træ med hjul, hvor du kan plante krydderurter, hegn der gemmer de mindre flotte stålkonstruktioner væk og nærmest får altanen til at skifte karakter til en rigtig have, små vandmiljøer og fuglekasser, der giver liv til altanen. Hos Lundhede har du alle redskaberne til at skabe din egen hyggelige haveoase.

Salg af haveartikler


Drømmer du om en hyggelig gammeldags vandpumpe i gårdspladsen eller store højbede i haven, som gør det nemmere og mere overskueligt at holde din egen køkkenhave? Hos Lundhede finder du alt i salg af haveartikler til haven, terrassen og altanen. Du finder alt til pasning af roser, stauder, grøntsager og frugttræer. Skal roserne have gødning, så de får styrke til at klare vinteren eller skal der lægges flis i bedene, så du undgår en masse ukrudt – du finder alt til haven på Lundhede.com.

Priser på haveartikler


I hver kategori – uanset om det er drivhus tilbehør, hegn på ruller, granit, fiberdug eller højbede – finder du et bredt udvalg af varer. Klik på det ønskede produkt og du finder yderligere information samt priser på haveartikler. Har du spørgsmål til vores haveartikler er du altid velkommen til at kontakte os.