Haveartikler - Nyheder

Haveartikler - Nyheder

Træt af de gamle altankasser, højbede eller trænger drivhuset til nye hylder? Her i kategorien finder du alt i haveartikler nyheder. Gå på opdagelse i shoppen og se alle vores haveartikler nyheder. Når du handler online på Lundhede.com får du altid levering lige til døren til en fast lav fragtpris. Bestil dine nye haveartikler hjemme fra sofaen – så slipper du for at slæbe tunge varer hjem, de kommer lige til døren, når du handler online på Lundhede.com.

Nyheder til haven

Indimellem skal der nye ting til, hvad enten det gælder hus eller have. Hos Lundhede finder du mange nyheder til haven – har du brug for nye haveredskaber, skal planterne dækkes ned til vinteren, eller er du på jagt efter noget godt gødning til dine frugttræer – du finder alt inden for nyheder til haven. Mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have. Køb online og få leveret lige til døren – nemmere bliver det ikke, når der skal købes nyheder til haven.

Søger du nyheder til haven – måske granit skulpturer, en gårdpumpe eller et espalier? Find det online på Lundhede.com.

Nyheder til drivhuset


Søger du varme, isolering, hylder eller vanding til drivhuset – hos Lundhede finder du alt i nyheder til drivhuset. Her finder du kvalitetsprodukter med lang levetid til rigtig gode priser. Har du brug for hjælp til at vælge de rette produkter til drivhuset, er du altid velkommen til at ringe eller maile. Vi har mange års erfaring med haveartikler, brugskunst og planter og kan guide dig til det rette valg.

Nyheder til drivhuset – slut med at handle flere steder, hos Lundhede Planteskole finder du alt til drivhuset.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com eller

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig