Hængekøjer

Har du et helt særligt område i haven, som du gerne vil omdanne til din oase – det sted, hvor du kan slappe af, og hvor børnene kan hygge sig med legekammeraterne? En hængekøje er ikke bare et sted, hvor du kan læse en bog eller tage en eftermiddagslur, men samtidig et sted, som indbyder til mange timers hygge for de små. Hos Lundhede finder du et bredt udvalg af kvalitets hængekøjer i alverdens flotte farver – ensfarvet og med mønster – til ophæng med beslag eller stativ.

Hængekøje med stativ

Sommeren er over os, og vi bruger mange timer i haven, når havearbejdet skal ordnes og når der skal hygges med familie og venner. Har du ikke mulighed for at hænge din hængekøje op mellem to træer eller andet kan du tilkøbe et stativ, som både findes i træ og aluminium. Med et hængekøjestativ kan du frit placere din hængekøje efter, om du vil ligge i sol eller skygge. Skab din perfekte oase med en hængekøje på stativ – vi garanterer, at det bliver et hit for børn og voksne.

Hængekøje med beslag


En hængekøje kan ikke bare skabe glæde hjemme på terrassen eller i haven – pak den sammen og tag den med, når familien skal på camping eller sejltur. Find et par træer eller andet, som hængekøjen kan bindes op i og vupti, så har du dit helt eget hyggehjørne. Perfekt til at læse en bog eller se en film, mens du nyder det dejlige vejr.

Vi fører et udvalg af hængekøjer i høj kvalitet fra de største producenter på markedet. Du finder alt lige fra American Dream til Barbados, Chico, Miami, Moskito Traveller, Palm Beach, Paradis og mange flere. Gå på opdagelse i vores sortiment, du finder helt sikkert din favorit, hvad enten du er til neutrale eller sommervarme farver. Husk stativ eller beslag.