Hængekøjer

Hængekøjer

Har du et helt særligt område i haven, som du gerne vil omdanne til din oase – det sted, hvor du kan slappe af, og hvor børnene kan hygge sig med legekammeraterne? En hængekøje er ikke bare et sted, hvor du kan læse en bog eller tage en eftermiddagslur, men samtidig et sted, som indbyder til mange timers hygge for de små. Hos Lundhede finder du et bredt udvalg af kvalitets hængekøjer i alverdens flotte farver – ensfarvet og med mønster – til ophæng med beslag eller stativ.

Hængekøje med stativ

Sommeren er over os, og vi bruger mange timer i haven, når havearbejdet skal ordnes og når der skal hygges med familie og venner. Har du ikke mulighed for at hænge din hængekøje op mellem to træer eller andet kan du tilkøbe et stativ, som både findes i træ og aluminium. Med et hængekøjestativ kan du frit placere din hængekøje efter, om du vil ligge i sol eller skygge. Skab din perfekte oase med en hængekøje på stativ – vi garanterer, at det bliver et hit for børn og voksne.

Hængekøje med beslag


En hængekøje kan ikke bare skabe glæde hjemme på terrassen eller i haven – pak den sammen og tag den med, når familien skal på camping eller sejltur. Find et par træer eller andet, som hængekøjen kan bindes op i og vupti, så har du dit helt eget hyggehjørne. Perfekt til at læse en bog eller se en film, mens du nyder det dejlige vejr.

Vi fører et udvalg af hængekøjer i høj kvalitet fra de største producenter på markedet. Du finder alt lige fra American Dream til Barbados, Chico, Miami, Moskito Traveller, Palm Beach, Paradis og mange flere. Gå på opdagelse i vores sortiment, du finder helt sikkert din favorit, hvad enten du er til neutrale eller sommervarme farver. Husk stativ eller beslag.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig