GroGreen Feed & Shine Roser  750 ml. Klar til brug. (OS30650)
Før musen henover billedet for at zoome

GroGreen Feed & Shine Roser 750 ml. Klar til brug. (OS30650)

DKK 99,00
Varenummer: OS30650
Sikrer at roserne holdes sunde og modstandsdygtige

GroGreen Feed & Shine Roser er en specialudviklet, mikronæringsgødning til alle typer roser. Ved brug én gang om ugen sikres, at roserne holdes sunde og modstandsdygtige over for bladsvampe som fx rust, meldug og stråleplet.

Indeholder kvælstof, mikronæringsstoffer, planteolierne tea tree, nellike og citronelle samt afspændingsmiddel, som hjælper optagelsen i bladet.

GroGreen Feed & Shine er det ekstra tilskud, der sammen med organisk rosengødning sikrer, at roserne hele tiden trives optimalt.

GroGreen Feed & Shine er miljøvenligt og skånsomt for roser og natur.

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig