Granit til haven

Hvis du ønsker en unik stemning i din have, kan du lade dig inspirere af vores store udvalg af granit til haven. Vi har blandt andet bænke, olielamper, vandsten, fuglebade og forskellige figurer, som både kan være til nytte og til pynt i din have. Sæt en granit figur på trappen til hoveddøren eller måske et granit fuglebad i haven. Granit er et fantastisk materiale, som altid holder sig pænt og aldrig forgår. Derfor er der rigtig mange danskere, som holder meget af at have granit i haven. Vi garanterer altid at vores produkter er i højeste kvalitet! Køb det online - Vi har altid billig fragt og leverer altid lige til døren, hvis du ønsker det.

Forrige side123Næste side
Forrige side123Næste side

Alt i granit til haven

Hos Lundhede finder du alt i granit til haven, terrassen og altanen. Vi kan blandt andet anbefale de flotte vandsten til haven, som er et flot dekorativt element. Granit er et naturmateriale, der passer perfekt ind i ethvert havemiljø – og du behøver ikke bekymre dig om, at materialet bliver grimt over tid. Køber du granit til haven, får du pynt til haven, som aldrig forgår.

Billigt granit til haven


Er du på udkig efter billigt granit til haven – måske en figur, en vandsten eller en havebænk? Hos Lundhede finder du et stort udvalg af billigt granit, som kan bruges i haven, på terrassen eller altanen. Granit er en sammensætning af mange forskellige materialer og af den grund finder du granit i mange flotte farvekombinationer – lige fra de rødlige nuancer til de sorte. Vælger du granit som pynt til haven, får du et dekorativt element, som holder i mange år. Se det skifte farve alt afhængig af, om materialet er tørt eller vådt. Når granitten er våd, bliver farverne mørkere og mere intens.

Granit ting til haven


Kan du godt li’ rå materialer, og vil du gerne føre den rå stil videre fra bolig indretningen til din have, er granit et godt bud på ting til haven. Hos Lundhede Planteskole finder du et kæmpe sortiment af granit ting – lige fra havebænke til olielamper, granit figurer, søjlesten, vandsten i granit, krukker, fuglebade og meget mere.

Gå på opdagelse online på Lundhede.com og vælg mellem mange forskellige granit ting til haven.

Granitfigurer til haven


Granit har altid været populært til haven – og det er der ikke noget at sige til. Granit er på en og samme tid stilfuldt, tidsløst og eksklusivt. Køb granitfigurer til haven i høj kvalitet fra Lundhede Planteskole, så får du granitfigurer som holder sig pæne i mange år.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig