Græsser
Placering
1 stk
10 stk
5 stk
1 stk
1 stk
Blomstring
2 stk
2 stk
Højde i cm
11 stk
8 stk
8 stk
9 stk
7 stk
6 stk
9 stk
2 stk
1 stk
1 stk
God til snit
8 stk
Bunddække
4 stk

Græsser

Græsserne i netbutikken står under deres latinske navn. Hvis du ikke kender det latinske navn, kan du søge på dansk navn i søgefeltet.
Der findes mange for skellige arter af græsser fra de højeste elefantgræsser til de laveste bjørnegræsser. Nogle sætter blomster aks,  andre har forskellige løvfarver og nogle er stedsegrønne.

Læs om Græsser

Graciøse græsser

Græsser er med til at skabe dynamik, lethed og evt. højde i en have.
Græsser er smukke om sommeren og langt ind i vinteren, men om foråret er de lidt langt tid om at "vågne". For at der skal være lidt at se på om foråret kan man med fordel sætte forårsløg og allium sammen med prydgræsserne og når løgene er ved at være afblomstret, så er græsserne ved at være rigtig godt i gang.
Græsserne kan også tilføre et staudebed højde uden at det bliver for kompakt.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig