Gårdpumper - Vandpost

Er du til hyggelige haver rig på skønne blomster, gammeldags havemøbler med mange detaljer og naturligt anlagte søer, vil du helt sikkert forelske dig i en af de flotte gammeldags gårdpumper. Uanset om du tiltænker gårdpumpen eller vandposten som pynt eller til manuel vanding i haven, vil den uden tvivl tage sig godt ud.

Stort udvalg af gård pumper til regnvandsbeholder eller brønd  - gå på opdagelse i vores sortiment - altid hurtig levering og lav fragt hos Lundhede Planteskole.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Udnyt regnvandet - køb en gårdpumpe

Mange haveejere opsamler regnvand og udnytter det til at vande havens blomster, buske og øvrige beplantning. På den måde er det muligt at spare penge samtidig med, at man skåner miljøet. En gård pumpe er nem at installere og kan tilkobles regnvandstønden, sådan at det bliver nemmere at håndtere vandet.

Stort udvalg af gård pumper


Hos Lundhede Planteskole har vi forelsket os i de gamle gårdpumper og derfor finder du et bredt udvalg af vandpumper, som ud over at fungere som haveudsmykning bidrager til at udnytte det opsamlede regnvand. Den gammeldags stil får tankerne til at glide tilbage til fordumstid, hvor hver by måtte nøjes med én pumpe til at forsyne beboerne med vand. I dag har vi rindende vand og behøver ikke længere gå langt for at forsyne os med vand. Er du interesseret i at læse mere om gårdpumpens historie?
Læs mere her.

Pumpe til regnvandsbeholder, regnvandstønde, vandpost, vandpumpe eller brøndpumpe – hos Lundhede Planteskole finder du gammeldags pumper til pynt og manuel vanding til priser, hvor alle kan være med.

Har du spørgsmål til køb af gammel gårdpumpe, er du altid velkommen til at kontakte os.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.