Fyrværkeri 2019

NÅR DU BESTILLER FYRVÆRKERI, BLIVER DET RESERVERET TIL DIG -DET KAN IKKE SENDES, DU SKAL VÆLGE 'AFHENTNING' UNDER FRAGTMETODE. FYRVÆRKERIET KAN AFHENTES I HAVEOASEN I HERNING FRA D. 16. DEC. 2019


Hos HaveOasen og Lundhede forhandler vi Afac fyrværkeri - det har vi gjort i 15 år.
Vi elsker fyrværkeri - og derfor er det helt naturligt for os at forhandle det ypperste på markedet. Japan sortimentet er det ypperste, og derfor er det det vi sælger.

Dog er fyrværkerisalg lig med godt købmandsskab, handelsstemning og konkurrencer. Derfor køber vi hvert år stort ind af billigt (og overraskende godt) tilbudskrudt, som vi sælger til markedets laveste kilopris.

Når du besøger butikken i Herning - vil du altid blive udsat for gode tilbud og masser af spændende præmier og løjer.

Se også vores store udvalg af festartikler og tilbehør.

Vi forhandler bl.a. Afac's flagsskibssortiment, 'Japan' - Danmarks suverænt bedste krudt!

Læs mere om fyrværkeri i HaveOasen og Lundhede på facebook.com/haveoasenfyrvaerkeri/
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig