Fuglebade

Vi har mange forskellige fuglebade i granit. I kategorien fuglebade har vi fx almindelige fuglebade, men også i forskellige udformninger, blandt andet som blade, hjerter og muslinger. Tag også et kig på det helt unikke fuglebad på en sokkel med solur. Der er fuglebade i rosa, sort og grå granit og nogle med poleringer. Her får du kvalitets fuglebade i granit, der pynter i enhver have. Hos Lundhede får du altid levering lige til døren til en fast lav fragt. Gå på opdagelse i shoppen og find netop det fuglebad i granit som passer til din have, terrasse eller altan.

Drømmer du om et fuglebad i haven?

Hos Lundhede finder du et stort udvalg af fuglebade i granit, og i mange forskellige udformninger. At have et fuglebad i sin have kan være med til at skabe liv og sjæl, så både store og små kan nyde synet af fuglene som besøger din have. Med et fuglebad i haven kan du nyde synet af små fugle der nyder fuglebadet. Det er hyggeligt med et fuglebad når du nyder foråret og sommeren på terrassen, men mindst lige så skønt når du opholder dig indenfor.
Køber du et fuglebad vil det både gøre dig og fuglene glade i mange år fremover.
Med vores store udvalg af fuglebade til haven, er vi sikre på at du kan finde et der passer ind i din have. Hvad end du ønsker et fuglebad på fod, et fuglebad i granit, eller et fuglebad i en særlig form, så finder du det lige her.


Fuglebad i natursten


Hos Lundhede finder du fuglebad i natursten. Plast, træ og zink mister kulør, som tiden går, mens natursten forbliver som da det var nyt. Vil du pynte din have mere flere ting i natursten kan du blandt andet finde et fint fuglesæt og andre figurer i granit. Du finder dem lige her. Figurer i granit


Fuglebad på sokkel i granit


Her på siden finder du altid et stort udvalg af fuglebade i granit – lige fra det klassiske enkle til fuglebade med dekorative detaljer. Vi har også et stort udvalg af fuglebade på sokkel, så du får fuglebadet lidt op i højden, og dermed bedre kan se de små fugle. Du finder også det unikke fuglebad på sokkel i granit med solur. Lad lyset danne skygger, og du kan aflæse tidspunktet på dagen – en lille fin detalje, hvis du gerne vil have et fuglebad på sokkel, der skiller sig ud.


Granitfuglebade


Vil du gerne sætte dit personlige præg på din have, altan eller terrasse, kan du gøre det med mange ting. Indret et hyggehjørne med hængekøje, køb dine yndlingsblomster og plant dem i krukker på terrassen eller køb granitfuglebade og inviter fuglene inden for i din have. Hos Lundhede finder du også mange andre ting i det flotte granit – bord og bænke, søjlesten, vandsten, granitfigurer og meget mere. Gå på opdagelse her i shoppen og lad dig inspirere til indretningen af din personlige have.


Fuglebade i mange varianter


Her på siden finder du et stort udvalg af fuglebade, så du er kommet til det helt rette sted, hvis du er på udkig efter et fuglebad til haven. Et fuglebad fås i mange forskellige varianter, så du kan finde lige netop dét granit fuglebad der passer ind i din have. Vil du have et fuglebad med lidt højde, så tag et kig på vores fuglebade med sokkel. De fås både med runde og kantede skåle. Vi har også fuglebade uden fod, som er perfekte til at ligge i græsset, på fliserne eller måske på terrassen. Her fås fx fuglebade med indgraveret kompas eller hvor skålen er udformet som et hjerte. Se det store udvalg og vælg det du bedst kan lide - fuglene vil elske det.