Frøkenhat - Zinnia Elegans - Sahara Salmon Rose - Frø (W7509)
Før musen henover billedet for at zoome

Frøkenhat - Zinnia Elegans - Sahara Salmon Rose - Frø (W7509)


   Ikke på lager
Varenummer: 7509
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Zinnia med smukke røde/rosa dahlia lignende blomster. Ca. 40-50 cm. høj.  Pelleterede frø sørger for nem såning. Et smukt indslag i bedet og giver god effekt i sammenplantninger. Kan også dyrkes i krukke. Let at dyrke. Fjern de visne blomster efterhånden, så vil den blomstre hele sommeren. Trives i næringsrig, let jord. Tåler ikke udtøring.

Dyrkning: Forspiring: så tyndt i fugtig såjord. Stilles lyst og holdes fugtig. Plant ud når risiko for nattefrost er ovre.
Frø til ca. 15 planter.
Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig