Frø til børn

Her finder du frø til børn. Frø i farvestrålende poser. Disse frø er lette at få til at spire og gro. Det er alt sammen meget børnevenligt og kan findes her i gruppen Frø til børn.

OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Børn i haven

At børn er med i haven kan ske på flere forskellige niveauer. Nogle har et fast lege område i haven, andre hjælper selv med til at bygge huler/pilehytter.  Leg i haven kan være at have sin egen bilbane eller en lille alfehave
Nogle børn kan lide at have deres egen lille have til at dyrke grønsager eller blomster i.  De fleste børn kan undres og glædes over, at et lille frø kan blive til en fin blomst eller en gulerod.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig