Duft
1 stk

Frø, løg og læggekartofler

I gruppen Frø, løg og læggekartofler finder du det meste til køkkenhaven/ urtehaven.
Nogle har en stor køkkenhave, andre dyrker bare nogle få grønsager. Man kan også dyrke i potter og krukker, hvis man har minimal plads men stadig gerne vil have friske køkkenurter.
Mangfoldighed i køkkenhaven: Så gerne blomster i køkkenhaven (forvirrer skadedyr). Det giver også køkkenhaven en højere prydværdi, at der er blomster i.

Friske og sprøde grønsager fra egen have.

En god idé er at så små portioner af gangen, flere gange i løbet at sæsonen så har man friske og nye grøntsager over en lang periode.
Vidste du at : friske blomster fra solsikke, kan dampes og serveres som artiskok.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig