FRAGARIA 'White' (Prydjordbær)
Før musen henover billedet for at zoome

FRAGARIA 'White' (Prydjordbær)

DKK 19,00
   Ikke på lager
Varenummer: 63-42
Prydjordbær
Sød og dekorativ prydjordbær, som er velegnet til bunddækkeplante. Væksten er lav og kraftig, og formerer sig flittig med udløber.
Masser af hvide blomster hele vækstsæsonen.
Flotte og velsmagende røde jordbær hele sommeren.
Trives alle steder, men gerne i sol eller halvskygge. Nem og hårdfør.
4-8 pr. m2.
En flot og anderledes bunddækkeplante, som alle børn vil elske. De blomstrer og sætter bær hele vækstsæsonen, og kan plantes alle lyse steder. Den er også sød i krukker og kummer, mellem stauder og buske, eller lige ved terrassen.
Den er nøjsom og tørketålende.
Vores leverandør plejer og behandler planterne med forskellige biologiske midler, som forbedrer rødderne og forhindrer svampeangreb. Det sikrer, at planterne har stærke og kraftige rødder, så væksten hurtig kommer i gang efter udplantning.
Pottestørrelse: 10 cm.

Stort udvalg af stauder på Lundhede.com

Vejledning Stauder

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig