Flydende fontæne 60000 30m kabel. Nyhed

DKK 9.999,00
På lager/Fjernlager
Varenummer:POPU 30377
Dette er en helt ny flydende fontæne, der er tilpasset damme, hvor du har brug for en god gennemstrømning og cirkulation. Det kan være naturlige damme, vandreservoir, og større dekorative damme på f.eks. Golfbaner. Fontænen kommer med alt hvad du behøver, så du er klar til at komme igang. Den har en kraftfuld motor, der giver en fuld 60 m3 pr. Time. Den leveres med tre forskellige dyser, så du kan få forskellige vandspil. En adapter er tilgængelig som tilbehør, og så kan alle vores metal dyser bruges. Et komplet tredive meter kabel er præmonteret. Fontænen bruger en almindelig 230V elektrisk forbindelse, så bare sæt stikket i kontakten. (glem ikke jordlækageafbryderen) Belysningssættet med seks LED-lamper, undervandstransformator og 30 meter kabel fås som tilbehør. Alt forberedt. En god cirkulation af vandet giver mange fordele:
1 / Mindre alger, og hvis du har andemad (flydende små planter, der kan dække overfladen) forsvinder de. De trives kun i stille vand.
2 / Bedre iltforsyning giver bedre nedbrydning og renere vand i dammen
3 / Dårlig lugt som opstår når det er varmt, forsvinder
4 / Bedre dyreliv, når vandkvaliteten bliver bedre
5 / Risikoen for pludselige fiskedød minimeres.
6 / Kan køres om vinteren til at holde sump gasser væk og holde isfri.
Tilbehør. Belysnings sættet, der er tilpasset denne fontæne model og nem at montere. Indeholder seks LED-lamper med strømdioder svarende til ca. 50 W halogen / pc. 30378 Belysnings sæt 6 * 6 W fontæne dyser i metal.

Diameter i cm:
Max. bassin areal: 2000 m2
Mindste arbejdsdybde i meter: 0,8
Fontænedyse: Kaskade, Tulipan, Vulkan
Højde Kaskade i meter: 3
Diameter Kaskade i meter: 3
Højde Tulipan i meter: 1,7
Diameter Tulipan i meter: 4
Højde Vulkan i meter: 2
Diameter Vulkan i meter: 4
Insugsgaller: Rustfri
Længde elkabel: 30
Watt: 600
Manual / Datakort