Flydende fontæne 3000 l. inkl. pumpe
Før musen henover billedet for at zoome

Flydende fontæne 3000 l. inkl. pumpe

DKK 699,00
  
Antal
Varenummer: PO 30108
Flydende fontæne, med indbygget pumpe, som er let samle og enkel at placere. Med en fontæne i bassinet skabes der ikke bare en flot effekt, men den bidrager også til at bassinettilføres luft og på den måde skaber en bedre vandkvalitet.
Der medfølger 2 forskellige mundstykker, som gør at man kan få forskelligt effekt/udseende på sin fontæne Ønsker man at nyde fontænen efter mørkets frembrud, kan man som ekstratilbehør købe en LED-ring med 48 dioder. Denne LED-ring findes i 2 modeller en med hvidt lys og en med fraveskiftende lys. Led-ringen placeres på røret under fontænsmundstykket og oplyser fontænen nedefra.
Som ekstratilbehør, kan man tilkøbe en tågemaskine, som kan placeres i fontænens flydeelement. Udblæsningen af tågen under fontænen giver en fantastisk effekt, specielt om aftenen med en LED-belysning

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig