Fiskefoder

Det er vigtigt at dine fisk får det rigtige foder på det rigtige tidspunkt. Med et godt fiskefoder får du store, sunde fisk med klarere farver. I udvalget findes fiskefoder i forskellige størrelser, både når det gælder foderet og portionerne, fiskefoder automat og fiskemad til både Koikarper, guldfisk, Guldemde og andre bassinfisk. Sørg for at give dine fisk den rette mængde foder, i den rigtige variant, så de kan vokse sig store og flotte. Med fiskefoder til din havedam fra os, vil du få glade og sunde fisk, som du kan have glæde af i mange år frem.

Fiskefoder til havedam

Her på siden findes et stort udvalg af Hikari fiskefoder til havedam, så dine bassinfisk får netop de vitaminer og næring de har brug for. Der er forskel på foderet, og du bør derfor vælge den variant der passer til netop dine fisk. Vores Koi foder indeholder den sammensætning af næringsstoffer, der gør at fiskene kan vokse sig store og stærke, uden at der dannes unødigt fedt.

Fiskefoder til guldfisk er med til at fremhæve farverne, og er dermed farveforstærkende foder, der naturligt vil få dine fisk farver til at skinne igennem. Du finder foder til koldtvandsfisk i forskellige varianter heriblandt som flydende foder, så du kan følge med i hvor meget dine fisk har spist, og dermed undgå at overfodre dem.

I udvalget af fiskefoder til dambrug, har vi både foder til fisk i voksealderen og dem der er fuldt udvokset. Med det rette fiskefoder kan du modvirke stress hos dine fisk, da det indeholder den rette mængde af C-vitamin. Vi har fiskefoder i alt fra 0,5 kg til 10 kg poser, og du kan dermed frit vælge den variant der matcher antallet af fisk i din havedam.

Fiskefoder automat


I udvalget finder du forskellige varianter af fiskefoder automat, der er virkelig praktiske, uanset om du har en stor eller lille havedam. Beholder i automaten kan rumme op mod 6 liter fiskefoder, og kan let indstilles efter dine fisk behov. En fiskefoder automat til havedam vil spare dig for en masse tid, og sikrer at dine fisk får den helt rette mængde foder.

Vi tilbyder automatisk fiskefoder maskine, der kan indstilles til 6 fodringer om dagen. Den kaster fodret ud i dammen, og kan indstilles i kraft af kast. En fiskefoder automatik med wifi, giver dig mulighed for at styre fiskefoder automaten gennem en app, så du kan sidde i din stue og give dine fisk mad. Programmer din fiskefoder automatik, som det passer dig og slip for at gå ud i silende regn, når dine fisk skal fodres.

Vores fiskefoder er af højeste kvalitet, og du kan trygt handle fiskefoder online hos os. Er du i tvivl eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan guide dig gennem junglen af foder.