Filter- og vandfaldspumper

Filter- og vandfaldspumper

Hvad enten du skal flytte lidt vand til et rislende vandløb, eller trækker et stort 50.000 liters filter, kan du finde pumpen her.
Pondteam pumperne er alsidige og solide.

Pumper til stort og småt

Hos Lundhede.com finder du alt til havedammen og vandkunst i haven og indendørs.
Vores produkter følger alle standarder indenfor branchen... og med det største udvalg af tilbehør og reservedele, er du sikker på at få den mest alsidige og langtidsholdbare løsning som kan udbygges og forbedres over årene.
Vores største leverandør Pondteam, er nordens førende indenfor pumper, filtre og tilbehør til havedam og vandkunst - her får du alt udstyr til små og store havedamme.


Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig