Engelske roser

Her finder du engelske roser. Engelske roser/Austin roser er fremkommet som krydsninger mellem historiske og moderne roser. De kombinerer den smukke blomsterform, den vidunderlige duft og hårdførheden fra de historiske roser med det store farvespektrum samt evnen til at remontere (blomstre igen hele sommeren) fra de moderne roser. Disse roser beskæres kun let eller man kan skære dem halvt tilbage. Der er stor variation i højden på de forskellige sorter. Flere af de engelske roser kan også bruges som slyngroser.
Vejledning Roser - læs om gødning, plantning og beskæring.

Engelske roser med smukke blomster og berusende dufte

Duften og farverne på de ret så store blomster hoveder er fantastisk. Der er meget stor variation inden for de engelske roser, både når det gælder højder, men også  når det gælder blomsterform  og hvor fyldte blomsterne er.  Farve skalaen går fra de helt lyse til de helt mørke.

Røde roser, hvide roser, gule roser - hvad er din yndlingsfarve?

Engelske roser - skønne farver og himmelske dufte


De fleste engelske roser har blomstring hele sommeren - enkelte kun først på sommeren. Og så må man ikke glemme duften, som går fra de milde til de stærke, fra de frugtagtige over myrra til stærk vild rose duft.

Stort udvalg af have roser


Er du ikke helt sikker på, om det skal være engelske roser, anbefaler vi dig at kigge vores øvrige sortiment af slyngroser, buketroser, bunddække roser mm. igennem. Udvalget er stort. Søg efter farve, højde, mild eller kraftig duft mm. og find dine favorit haveroser.

Roser tilbehør


Hos Lundhede finder du alt i tilbehør til engelske roser - lige fra gødning til haveredskaber og espalier. Kig i webshoppen og kontakt os endelig ved spørgsmål.