Drivhusrens 1 ltr. (F04820)
Før musen henover billedet for at zoome

Drivhusrens 1 ltr. (F04820)

DKK 123,00
  
Antal
Varenummer: 14-112
Juliana Drivhusrens er et dybdevirkende rengøringsmiddel, der helt naturligt optages i naturen.
Området, der skal rengøres, dækkes med skum, som efter ca. 10 min. skylles bort. Den bedste effekt opnås ved anvendelse af håndsprøjte eller højtryksrenser, så du kommer helt ind i alle kanter og sprækker. Særlig slemme steder kan man med fordel skrubbe med en børste.
På grund af kondensvand i polycarbonatplader, dannes der efter 3-4 år alger i bunden af pladerne. Det ser ikke særlig godt ud, men kan let bekæmpes med Juliana drivhusrens. Sprøjt pladerne udvendigt fra, så trænger det ned i plastlisterne til algernes rødder og dræber dem.
1 ltr. Drivhusrens rengør ca. 50 m2 -nem og effektivt.

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig