Diverse kurvevarer

Diverse kurvevarer

Der findes rigtig mange typer flettede kurve. I kategorien her finder du alt fra løgkurve,  picnickurve og kartoffelkurve. Flettede kurve med og uden låg. Skal du ud og samle kantareller, grave kartofler op eller på picnictur med familien? Her finder du en fletkurv til netop det, du skal bruge den til. Elegante fletkurve i lækre naturmaterialer, der holder sig pæne i mange år. Se vores store udvalg af Diverse Kurvevarer.

Fletkurve med hank

Der er noget specielt over de elegante fletkurve med hank. Her får du et stykke håndværk, hvor materialerne sirligt er udvalgt og flettet til et redskab, som skal gøre hverdagen lidt nemmere for dig. Uanset om du er på udkig efter en kurv eller en picnickurv, får du her et stykke kvalitet, som du kan have glæde af i mange år.

Køb en fletkurve med hank til, når du skal i skoven med familien og plukke lækre kantareller.


Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig