Diverse kurvevarer

Der findes rigtig mange typer flettede kurve. I kategorien her finder du alt fra løgkurve,  picnickurve og kartoffelkurve. Flettede kurve med og uden låg. Skal du ud og samle kantareller, grave kartofler op eller på picnictur med familien? Her finder du en fletkurv til netop det, du skal bruge den til. Elegante fletkurve i lækre naturmaterialer, der holder sig pæne i mange år.

Kurve til mange forskellige formål

Her på siden finder du fletkurve som kan bruges til mange forskellige formål. Du finder bl.a. kurve i forskellige materialer og størrelser, kurve med låg samt kurve med og uden hank. Med de mange forskellige former for kurve kan de bruges til mange forskellige formål. Du kan fx bruge en fletkurv som en kurv til gave eller måske du altid at drømt om et par kurve til planter. Kurve uden hank er særligt anvendelig som opbevaringskurv fx i et skab eller en hylde. Flettede kurve med hank er dog også utroligt dekorative både i haven men også i hjemmet.
Mulighederne er uendelige.


Kurve i forskellige materialer


Vores udvalg af fletkurve er stort og derfor har vi også kurve i flere forskellige materialer. Her på siden finder du kurve i råpil, rødpil, mørk pil men også i træ og metal. Med det store udvalg i materiale kan du finde en kurv som passer til dit formål. Desuden fås nogle af kurvene også med et indvendigt stofbetræk.


Picnickurve til en tur i skoven


Elsker du en picnictur? Det gør vi også! Derfor har vi et stort udvalg af forskellige picnickurve i flere forskellige størrelse og funktioner. Her finder du en flettet kurv med låg - perfekt til picnic. Der er noget romantisk ved fletkurve til picnic. De mindre om gamle dage, hvor weekenden ofte blev brugt på udflugter i det fri. Saml familien, smør en lækker frokost, find det ternede picnictæppe frem og afsted ud på eventyr. Udvælg din favorit kurv med låg i flettede materialer blandt de mange flotte farvekombinationer.

Se fx den smukke firkantede picnickurv til 4 personer i mørk pil som har ruminddeling. Picnickurven har desuden også plads til 4 flasker og har to smarte låg på toppen. Er du på udkig efter en mindre picnickurv har vi også små modeller som vores runde picnickurv i grå pileflet med indvendigt gråt stof. Kurven har låg og hank og gør den perfekt til at opbevare mad og drikke på en picnictur.


Kurve med og uden hank


Fletkurve kan anvendes til flere forskellige formål og derfor har vi også et stort udvalg i mange variationer. Der er noget specielt over elegante fletkurve med hank. Bag sådan et fletkurv ligger et stykke håndværk, hvor materialerne er sirligt udvalgt og flettet til et redskab som skal gøre hverdagen nemmere for dig. Uanset om du ønsker en kurv med eller uden hank, så får du en kvalitetskurv som du kan have glæde af i mange år fremover.

Kurvene på siden findes både med og uden hank så du kan få den flettet kurv du har behov for. Fletkurve uden hank er gode kurve til planter, men også som opbevaringskurv. Udvalget med hank gør sig utrolig godt som gavekurv eller picnickurv - eller hvem ved, måske noget helt tredje.


Opbevaringskurve til have og hjem


Opbevaringskurve behøver ikke kun være praktisk, men kan også være elegante. Se de flotte flettede kurve her på Lundhede.com. Du vil hurtigt forelske dig i det flettede design, som har rigeligt med opbevaringsplads til huer og vanter i entreen eller cd’er og andet godt i stuen. Stil dem ved siden af hinanden eller stabl dem ovenpå hinanden som et møbel – det er kun fantasien, der sætter grænser.


Flettede kurve med låg


Kurve med låg er ikke kun anvendelige til picnicturen. Når turen går til havet er det praktisk med en fletkurv med låg. Brug den til de hjemmesmurte sandwich, drikkevarer og måske den transportable højtaler – så er der lagt op til hygge ved vandet. Tag dit strandtæppe under den ene arm og fletkurven i den anden, så har du alt ved dig. Dejlig nemt.