Champost Planteskolejord 50 l.
Før musen henover billedet for at zoome

Champost Planteskolejord 50 l.

DKK 115,00
  
Antal
Varenummer: 701-78
Champost Planteskolejord

Planteskolejorden er særdeles velegnet til både lette og tunge jordtyper pga. jordforbedringen og vækst-leret, som er en del af blandingen.

Du kan plante direkte i Champost Planteskolejord. Det gælder både udendørs krukker, potter, blomsterkummer og altankasser m.m. Du kan anvende det til langt de fleste planter, dog ikke til surbundsplanter.
Hvis du anvender jorden indendørs, kan der forekomme små fluer, da det er ny-komposteret organisk gødning. Ved indendørs beplantning i potter og krukker anbefaler vi vores pottemuld.

Dræn i bunden

Du skal huske at lave et godt dræn i bunden af krukken, når du planter. Vi anbefaler, at du bruger Champost Vækst-ler, som i modsætning til andre ler typer, har en fantastisk sugevne. Leret kan opmagasinere vand og gødning for derefter at afgive det igen. Det betyder også at du ikke behøver at vande dine planter så ofte.

Vanding

Champost Planteskolejord er nemmere at vande op end planter, der gror i sphagnum. I krukker skal der i tørt og varmt vejr vandes dagligt - uden dog at overvande.    
Hvis din krukke er placeret på en underskål, må den gerne være tom en gang imellem.

Gødning

Champost Planteskolejord indeholder gødning i form af Champost Jordforbedring og Champost Naturgødning. Derfor bør du ikke tilsætte gødning det første år, men bliver der lyse skud på planterne, kan det blive nødvendigt at gøde med lidt kvælstofholdigt gødning.        

Læs mere om
Champost
Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig