Champost Planteskolejord 50 l.

DKK 115,00
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 115,00
Pris pr. stk. v/5 stk.DKK 100,00
Ikke på lager
Varenummer:701-78
Champost Planteskolejord

Planteskolejorden er særdeles velegnet til både lette og tunge jordtyper pga. jordforbedringen og vækst-leret, som er en del af blandingen.

Du kan plante direkte i Champost Planteskolejord. Det gælder både udendørs krukker, potter, blomsterkummer og altankasser m.m. Du kan anvende det til langt de fleste planter, dog ikke til surbundsplanter.
Hvis du anvender jorden indendørs, kan der forekomme små fluer, da det er ny-komposteret organisk gødning. Ved indendørs beplantning i potter og krukker anbefaler vi vores pottemuld.

Dræn i bunden

Du skal huske at lave et godt dræn i bunden af krukken, når du planter. Vi anbefaler, at du bruger Champost Vækst-ler, som i modsætning til andre ler typer, har en fantastisk sugevne. Leret kan opmagasinere vand og gødning for derefter at afgive det igen. Det betyder også at du ikke behøver at vande dine planter så ofte.

Vanding

Champost Planteskolejord er nemmere at vande op end planter, der gror i sphagnum. I krukker skal der i tørt og varmt vejr vandes dagligt - uden dog at overvande.    
Hvis din krukke er placeret på en underskål, må den gerne være tom en gang imellem.

Gødning

Champost Planteskolejord indeholder gødning i form af Champost Jordforbedring og Champost Naturgødning. Derfor bør du ikke tilsætte gødning det første år, men bliver der lyse skud på planterne, kan det blive nødvendigt at gøde med lidt kvælstofholdigt gødning.        

Læs mere om
Champost