Champost Krukkejord Sphagnumfri 20 l.
Før musen henover billedet for at zoome

Champost Krukkejord Sphagnumfri 20 l.

Før DKK 54,00
DKK 30,00
Spar DKK 24,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
  
Antal
Varenummer: 862-1051
Champost Sphagnumfri Krukkejord

Champost Sphagnumfri Krukkejord er udviklet over en længere periode i samarbejde med flere af landets professionelle gartnere.

100 % fri for sphagnum og kunstgødning

Den sphagnumfrie jord er baseret på Champost’s værdier. Den er bæredygtig og tager i stor grad hensyn til miljøet i form af ingen brug af sphagnum, hvilket en meget stor procentdel af landets andre jordtyper indeholder. Vi har i høj grad haft fokus på at udvikle en jordtype, som er sphagnumfri, naturgødet men også en let jord, som kan suge og binde en enorm mængde vand.

Hvad er sphagnumfri jord?

Champost Sphagnumfri Krukkejord består af Champost Jordforbedring (komposteret og pastueriseret hestemøg), Champost Vækst-ler og harpet muld. Krukkejorden er fri for sten. Når der ikke er tilsat sphagnum bevarer den sin struktur og falder ikke sammen som andre typer af krukkejord.

Altankasser, krukker og kummer

Du kan plante direkte i krukkejorden og anvende den til alle sorter af planter bortset fra surbundsplanter. Den er egnet til altankasser, udendørs krukker og kummer. Mange værdsætter en naturgødet jord til deres krydderurter og grønsager, hvilket jorden også er ideel til.

Vanding

Koncentrationen af Vækst-ler i krukkejorden, gør at jorden kan suge og binde en enorm mængde vand. Mere præcis kan leret suge op til 66 % vand. For dig betyder det, at du ikke bør vande dine krukker så ofte.

Gødning

Den naturlige gødning, Champost Jordforbedring, og Vækst-leret gør jorden meget let, hvilket er vigtigt i forhold til de stor og tunge kummer. Naturgødningen er langtidsvirkende og vi anbefaler kun gødning én gang årligt.

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig