Champost Højbedsmuld/Plænedress 20 l.
Før musen henover billedet for at zoome

Champost Højbedsmuld/Plænedress 20 l.

DKK 54,00
  
Antal
Varenummer: 801-627
Champost Højbedsmuld/Plænedress

Højbede, krukker og altankasser

Champost Højbedsmuld er særdeles velegnet som færdig jordblanding i fx højbede, krukker, altankasser o. lign.

Højbedsmulden er relevant til dine grøntsager, krydderurter, sommerblomster.

Genbrug mulden næste sæson

Når du arbejder med naturgødet jord, og sæsonen for dine grøntsager er slut, er det ikke nødvendigt at du skifter jorden i højbedet ud. Det kan, modsat andet højbedsmuld, genbruges året efter.

Du skal være forberedt på, at jordens indhold af organisk materiale hele tiden omsættes og nedbrydes. Det betyder, at overfladen hvert år synker lidt, og derfor kan du med fordel supplere med ekstra Champost Højbedsmuld. Alt afhængig af størrelsen på dit bed, forhandler vi Højbedsmulden i 20 l.

Græsplæne

Mulden er helt findelt og derfor også velegnet til græsplæner. Det er let at fordele og falder nemt ned mellem græsstråene. Her blandes det hurtigt med det øverste vækstlag og fremmer vækstbetingelserne.

BigBag

Ved anlæg af store højbede eller ved jordforbedring kan man med fordel bestille en Champost Højbedsmuld BigBig. 1000 kg. (Ca. 900 liter) gratis leveret direkte til din adresse. Nemmere kan det ikke blive.

En BigBag med Champost Højbedsmuld passer i indhold til et Champost Højbed str. 120 x 120 x 35 cm.

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig