Cetus Sieve filter

DKK 6.399,00
På lager/Fjernlager
Varenummer:POPU 40153
Cetus Sievefilter er et af de mest effektive forfiltre der findes. Det er støbt i et stykke, hvilket gør det ualmindeligt stabilt. Til forskel fra de fleste andre Sievefiltre på markedet kan det monteres enten med fødning fra pumpe eller som gravity montering.
Et Sievefilter fungerer således:

  1. Vandet kommer fra bassinpumpen ind i filtret.

  2. Vandet løber hen over den laserskårne net. Nettet forhindrer partikler, der er større end 300 micron i at passere. Det rene vand passerer gennem nettet og smudspartiklerne skilles fra og havner længst nede i filtret ved afløbet.

  3. Det rene vand løber tilbage til bassinet.

  4. Med jævne mellemrum åbnes en skydeventil så de smudspartikler, der er samlet ved afløbes skylles ud.


En måde at anvende Sieve filtret på, er eksempelvis som forfilter til et Beadfilter i bassiner med mange fisk som Koi. I det tilfælde monteres det i gravitymontering:

  1. Cetus Sieve graves ned ved siden af dammen med overdelen ca. 15 cm højere end vandoverfladen. Et 10 mm rør går fra et bundafløb eller som gennemføring i bassinet ind til Sievens 110 mm indløb. OBS Ingen pumpe da vandet selv løber ind i filtret.

  2. Vandet passerer ved selvtryk gennem sievefiltret. En niveauføler højest oppe over nettet regulerer vandflowet med en tolerance på ca. 10 cm.

  3. Vandet løber ud af "udløb til dam" og ind i en tørmonteret pumpe eller i en pumpebrønd. Pumpen pumper vandet til Beadfiltret og derefter ud i dammen. Med denne metode får du en perfekt forfiltrering og derefter en biologisk nedbrydning i Beadfiltret. UV-C enheden placeres på udløbsslangen fra Beadfiltret.


Cetus Sievefilter kan også monteres med pumpefødning. Alle koblinger medfølger.

Tilslutning slange ind i mm: 50 / 110 mm
Max flow l/time: 17500
Dimension i cm LxBxH:
Maskstorlek nät: 300 micron
Mottenavlopp tum: 3