Farve
1 stk
5 stk
25 stk
3 stk
2 stk
9 stk
Placering
7 stk
39 stk
1 stk
32 stk
29 stk
3 stk
17 stk
20 stk
7 stk
9 stk
10 stk
4 stk
Blomstring
21 stk
25 stk
3 stk
2 stk
Højde i cm
1 stk
9 stk
11 stk
3 stk
3 stk
5 stk
3 stk
3 stk
3 stk
2 stk
6 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Duft
1 stk
9 stk
Bunddække
1 stk
Surbundsbed
37 stk
Sætter bær
4 stk

Buske

Der findes efterhånden et meget varieret udvalg af buske, både når det gælder størrelser, blomster farver og -tidspunkter, flot efterårsløv mm.
Buskene i netbutikken er opdelt efter deres latinske navn. Hvis du ikke kender det latinske navn, kan du søge på det danske navn i søgefeltet.

Buske med mange funktioner

Prydbuske giver struktur og farver til haven. Mange prydbuske blomstrer tidligt på sæsonen, og mange giver farver igen om efteråret i form af høstfarver eller bær.  
Prydbuske findes i næsten alle størrelser og vækstformer.
De kan plantes i grupper, som uklippede hække, i krukker, de kan bruges i bede, eller frit midt på plænen. De kan også anvendes som rumdelere og lægivere.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig