Bunddække roser
Farve
9 stk
13 stk
1 stk
8 stk
10 stk
22 stk
24 stk
Placering
67 stk
5 stk
1 stk
1 stk
Blomstring
1 stk
65 stk
65 stk
62 stk
Højde i cm
14 stk
42 stk
21 stk
14 stk
2 stk
1 stk
Duft
64 stk
1 stk
God til snit
67 stk
Rodtype
67 stk

Bunddække roser

Her finder du bunddække roser og andre lave roser. Bunddække roser har forskellige blomsterformer, men fælles for dem er deres evne til at dække jorden og skærme for ukrudt.  Plant ca. 3-4 pr. m2. Generelt  for bunddækkeroserne er, at de blomstrer overdådigt hele sommeren og tit langt ind i efteråret. Disse roser kræver kun let beskæring om foråret. Roserne bør gødes hver måned fra marts til juli.

Vejledning Roser

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Bunddække roser - Blomstrende bunddække, lav hæk eller i krukke

Bunddække roser er velegnede til at plante i større grupper i anlæg, men de kan også bruges som en lav blomstrende hæk. De er også flotte i krukker,  da de er meget blomsterrige.  Vælger du at plante roser i krukker, skal du være meget opmærksom på, at roserne får den pleje, de har brug for især med hensyn til vand og næring. Roser i krukker er mere udsatte om vinteren (der er ingen grogaranti på roser i krukker).

Bunddække roser til haven


Hos Lundhede finder du et flot udvalg af bunddække roser til haven. Plant dem direkte i bedet eller sæt dem i krukker på terrassen eller altanen. Nyd de flotte farver og den gode blomstring. Gå på opdagelse i webshoppen og find din yndlings rose - sortér ud fra farve, duft og meget mere. Husk også gødning.

Vejledning roser - lær mere om plantning, gødning og beskæring af roser, inden du køber.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig