Bunddække roser

Bunddække roser

Her finder du bunddække roser og andre lave roser. Bunddække roser har forskellige blomsterformer, men fælles for dem er deres evne til at dække jorden og skærme for ukrudt.  Plant ca. 3-4 pr. m2. Generelt  for bunddækkeroserne er, at de blomstrer overdådigt hele sommeren og tit langt ind i efteråret. Disse roser kræver kun let beskæring om foråret. Roserne bør gødes hver måned fra marts til juli.

Vejledning Roser

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Bunddække roser - Blomstrende bunddække, lav hæk eller i krukke

Bunddække roser er velegnede til at plante i større grupper i anlæg, men de kan også bruges som en lav blomstrende hæk. De er også flotte i krukker,  da de er meget blomsterrige.  Vælger du at plante roser i krukker, skal du være meget opmærksom på, at roserne får den pleje, de har brug for især med hensyn til vand og næring. Roser i krukker er mere udsatte om vinteren (der er ingen grogaranti på roser i krukker).

Bunddække roser til haven


Hos Lundhede finder du et flot udvalg af bunddække roser til haven. Plant dem direkte i bedet eller sæt dem i krukker på terrassen eller altanen. Nyd de flotte farver og den gode blomstring. Gå på opdagelse i webshoppen og find din yndlings rose - sortér ud fra farve, duft og meget mere. Husk også gødning.

Vejledning roser - lær mere om plantning, gødning og beskæring af roser, inden du køber.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig