Buketroser
Farve
21 stk
18 stk
6 stk
17 stk
7 stk
37 stk
37 stk
Placering
116 stk
2 stk
2 stk
2 stk
Blomstring
2 stk
113 stk
113 stk
109 stk
Højde i cm
3 stk
60 stk
75 stk
50 stk
9 stk
2 stk
Duft
96 stk
16 stk
5 stk
God til snit
116 stk
Rodtype
116 stk

Buketroser

Her finder du buketroser, slotsroser og palaceroser. Disse roser er meget rigtblomstrende, og de er særligt flotte i bede, hvor deres blomsterrigdom rigtig kan ses. Plant ca. 4 pr. m2. Buketroserne bør hvert forår klippes tilbage til 15-20 cm over jorden. De bør have gødning i hver måned fra marts til juli.

Vejledning Roser

Forrige side123Næste side
Forrige side123Næste side

Rigtblomstrende roser til bede og krukker

Både buketroser, slotsroser og palaceroser kan bruges til bede, men de er også smukke i krukker og kan give en god sommerstemning på terrassen med deres blomsterrigdom, farver og dufte.

Køb smukke haveroser hos Lundhede - her får du imponerende roser af høj kvalitet til gode priser.

Plantning af roser i krukker


Vælger du at plante roser i krukker, skal du være meget opmærksom på, at roserne får den pleje de har brug for  især med hensyn til vand og næring. Roser i krukker er mere udsatte om vinteren ( der er ingen grogaranti på roser som du planter i krukker).

Søger du buketroser, slotsroser og palaceroser - find din yndlingsrose hos Lundhede. Du kan søge ud fra højde, farve, duft og meget mere. Har du spørgsmål til haveroser, er du altid velkommen til at kontaktes os på mail eller telefon.

Vejledning om roser - læs om plantning, gødning, beskæring og meget mere.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig