Bonding adhesive 0,20 l

DKK 199,00
På lager/Fjernlager
Varenummer:POFL 20325
Til at lime gummimåtte mod beton, sten eller andre materialer.
Bonding adhesive er en neoprenbaseret klæbemiddel, som er fremstillet til at fæstne gummiduk til træ, metal, sten eller andre materialer.
Produktet er pakket i en dåse med 200 ml.
Passende tilbehør:
Splice Wash
Opløsningsresistent pensel
Gummi roller
Lapseal tætningsmiddel.
Behandlingsmåde:
Bonding adhesive skal omrøres før og under anvendelsen. Hvis bindemidlet udsættes for en temperatur lavere end 15 grader Celsius skal det henstå til rumtemperaturen igen er opnået inden anvendelse.
Rengør gummidugen for smuds og større partikler med en børste og en klud. Det kan være nødvendigt at bruge Splice Wash  for at få gummidugen ren. Smør Splice Wash på limoverfladen med en ren klud og skrub til overfladen får en mat sort farve. Vær ekstra omhyggelig ved fabrikssamlinger og lad den rene overflade tørre.
Den anden overflade, som Bonding adhesive skal fæstnes til må være ren, jævn, tør og fri for skarpe kanter, løst materiel, olie og fedtstof. Underlaget skal rengøres med en børste eller en ren klud.
Anvend en opløsningsresistent pensel til at påføre Bonding adhesive i et jævnt lag på begge sider. Bonding adhesive må påføres ens på gummidugens bagside og de den flade, dugen skel limes på.
Lad det tørre til det bliver klistret (15 - 45 minutter). Hvis man kan røre ved Bonding adhesive med en finger uden at blive klistret, er laget for tyndt og yderligere lim må påføres.
Den normale dækning er 1-2 m2 på begge sider per liter.
Læg derefter gummidugen fast på den anden overflade og pres samlingen hårdt sammen. Når gummidugen sidder fast på underlaget, kan man med det samme påfylde vand.
Hvis samlingen kommer under vand eller der er risiko for at der løber vand over samlingen, bør den forsegles med Lapseal, som er et silikonelignende materiale i 0,33 ml tuber. Lapseal lægges som en kitrand på samlingen så vandet ikke risikerer at løbe mellem gummidugen og underlaget.
Obs! Fortyndning af Bonding adhesive er ikke tilladt.
Opbevaring:
12 måneder ved opbevaring i ubrudt emballage og i rumtemperatur. Undgå solskin til produktet er helt klart til anvendelse.
Advarsel:
Meget brandfarligt (undgå tobaksrygning). Undgå kontakt med hud og øjne. Opbevares på et sted med god ventilation. Restprodukt må ikke tømmes ud i afløbet, men skal afleveres på en miljøstation.
Obs! al limning sker på egen risiko.  Pondteam giver ingen garanti på limninger der er udført af ej-autoriseret entreprenør.

Materiale: Opløsningsmiddel: Aceton, toluene. xylene.
Volume i liter: 0,2
Anvendelsesområde: Lim gummi mod andre underlag.
Farve: Amber
Konsistens: Tyktflydende
Vægt: 2,2 hg
Forholdsregler: Brandfarligt
Holdbarhed: 12 måneder