Bønner - Phaesolus Vulgaris - 'Yin Yang' - Frø (W8405)
Før musen henover billedet for at zoome

Bønner - Phaesolus Vulgaris - 'Yin Yang' - Frø (W8405)

DKK 44,00
  
Antal
Varenummer: 8405
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.
Bønne. Milde, velsmagende sort/hvide bønner med Yin Yang mønster, det kinesiske tegn for urkrafterne. De grønne bælge bliver 15-17 cm. lange og høstes spæde som snittebønner eller fuldmodne til bagning og tørring som kogebønner. Tørrede bønner anvendes også som dekoration.
Såvejledning: Så på friland i slutningen af maj. Jordtemperaturen skal være ca. 15 grader.  Iblødlæg eventuelt frøene inden såning. Kan også forspires indendørs i potter 2 uger før udplantning. Spirer efter 7-10 dage. Bønner trives bedst på let, varm og veldrænet jord. Giv planterne klatrestøtte i form af korte pinde. Høst regelmæssigt for at få større udbytte
Blomstring/høst: jul-okt  Planteafstand cm. 20 Rækkeafstand cm. 45 Posens indhold rækker til ca. 3-4 meter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig