Blommetræ 'Jubileum' (Espalier-træ) -salgshøjde: 130-175 cm.
Før musen henover billedet for at zoome

Blommetræ 'Jubileum' (Espalier-træ) -salgshøjde: 130-175 cm.

DKK 524,00
  
Antal
Varenummer: 31-379
Blommer - Espaliertræ med 2 etager.Bambus espalieret skal blive siddende på træet det første år.   Ligner Victoria. Store, ovale frugter med rødviolet farve og tyk hud. Frugtkødet er fast og har en god, syrlig-sød smag. Selvbestøvende. Moden i august-september. Hårdfør. -salgshøjde: 130-175 cm. - Pottestr.(i nogle tilfælde nypottede): 10 ltr.

Grundstamme: St. Julien
SUCCES MED FRUGT:
Frugt- og Prydtræklubben har i samarbejde med Dansk Jordbrugsforskning, Det danske Haveselskab, Kolonihaveforbundet og Frugt og Bær udvalget besluttet at mærke de træer, der er nemmest at passe i de danske haver.

Vejledning Frugttræer

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig