Blodkløver - Trifolium incarnatum, Stor pose - Frø (W7381)
Før musen henover billedet for at zoome

Blodkløver - Trifolium incarnatum, Stor pose - Frø (W7381)


   Ikke på lager
Varenummer: 110-188
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

En meget smuk kløverart, som fikserer kvælstof og løsner jorden. Trives bedst i kalkrig jord. Blomsterne kan anvendes til snit. Hvis blodkløveren skal anvendes til jordforbedring, er det bedst at slå den inden blomstring, mens stilkene er bløde.
Såvejledning: Så i maj-august på voksestedet. Dæk med 1-2 cm. jord. Efter forårssåning kan planterne med fordel slås en gang. Det forlænger vækstperioden og hindrer ukrudt. Ved efterårssåning sker blomstringen først næste forår. Tåler ned til 10 frostgrader.
   Posens indhold rækker til ca. 10 m2

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig