Bio Bact, flydende - 0,5 liter
Før musen henover billedet for at zoome

Bio Bact, flydende - 0,5 liter

DKK 59,00
  
Antal
Varenummer: 6800
Bio Bact, flydende økologisk gødning 0,5 liter   3-0,3-1
Bio Bact er en organisk plantenæring til potteplanter. I modsætning til anden plantenæring indeholder Bio Bact humus og levende mikroorganismer.
Humus øger jordens evne til at oplagre vand og næringsstoffer, og mikroorganismerne forvandler organisk materiale til næring, noget som skaber liv i en træt jord.
Næringen giver friskere planter med rigelig blomstring. Takket være Bio Bact udvikles planterne både over og under jorden: kraftigt rodsystem med mange rodtrevler giver stærke planter.
Bio Bact fremstilles af restprodukter fra papirindustrien gennem en biologisk process.
Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig