Beskæring af efterårshindbær

Beskæring af dine efterårshindbær

Beskæring af efterårshindbær er egentlig ret enkel, for alle grene skal klippes af ved jordoverfladen. Det skal gøres, inden der begynder at komme nye skud i det følgende forår, og helst ikke senere end marts, men det kan gøres i hele perioden fra man har plukket det sidste bær og indtil marts næste år.

Derfor skal de gamle grene væk


Det er sådan, fordi det er de nye skud, der vokser frem om foråret og i forsommeren, der giver bær om efteråret, og man risikerer at svampesygdommen hindbærstængelsyge går i de gamle grene. Derfor skal de væk, for ikke at smitte de nye grene. Heldigvis er det også sådan at en af de få sorter af efterårshindbær, ser ud til at være mindre modtagelig for hindbærstængelsyge, nemlig sorten ‘Autumn Bliss’.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig