Folie og Tilbehør

Her i kategorien finder du bassinfolie til dit havebassin. Skal det være det alsidige PVC bassinfolie, stærke EPDM gummifolie eller måske stenfolie, som til forveksling ligner en stenbund. Køb de antal meter, som du har behov for. Vi tilbyder et stort udvalg af havedamsfolie i forskellige materialer og størrelser. Derudover finder du på siden også klæbemiddel, primer og lim til folie. Under kategorien “Vand i haven” finder du også alt i tilbehør til dit havebassin – lige fra vandpumper til  kurve til vandplanter. Er der spørgsmål til køb af havebassin folie, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Bassinfolie til din havedam

Bassinfolie, der også kaldes havedamsfolie eller gummifolie, er folie til din havedam, der giver dig langt større mulighed for at skabe dit helt egen personlige havebassin. Når du skal anlægge en havedam, skal der uanset hvilken løsning der vælges, graves et hul i jorden. Et formstøbt bassin giver begrænset muligheder, i forhold til havedams folie, da det som navnet antyder på forhånd er støbt. Med bassin folie, kan du forme den pågældende dug til din havedam, ligesom du ønsker. På siden findes bassinfolie i gummi og PVC, som begge egner sig godt som underdug i din havedam.

Dug til havedam i flere varianter


Med bassinfolie som underlag, er der flere ting du bør overveje. Først og fremmest hvilket materiale din bassindug skal være lavet af. De to mest almindelige varianter af bassinfolie er PVC folie og EPDM bassinfolie, der er en bassinfolie i gummi.

PVC folie til din havedam er et lidt billigere alternativ, men kan stadig holde i mange år. Hos os er der 10 års garanti på PVC folie, men den er dog stadig ikke lige så holdbar som den i EPDM, som er en virkelig kraftig bassinfolie med garanti op til 30 år.

Den mest almindelige er bassinfolie i gummi i 1 mm tykkelse til brug i havedam. Med en gummidug får du mange fordele. Blandt andet er en bassindug i gummi fleksibel hele året, og bliver ikke påvirket, uanset om det er varmt eller koldt. Derudover bliver den ikke skadet af sollyset, som de billigere modeller. Husk at det kommer an på dit behov og størrelsen på dit bassin. Har du et lille bassin, hvor udskiftning af dug ikke er et kæmpe projekt, kan PVC folie være et rigtigt fint valg.

Hos os finder du folie i metermål i forskellige bredder, så du kan vælge netop den størrelse der matcher dit bassin. Derudover har vi også folietape, der kan bruges til at samle både PVC folie og EPDM gummidug.

Filtre, pumper og andet havedam tilbehør


For yderligere vedligeholdelse af dit havebassin, finder du også luftpumper til havedam, der vil tilføre ilt til dine fisk, overfladeskimmer og meget mere.

Er du i tvivl eller har spørgsmål til en bassindug, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig råd og vejledning.