Granit bænke og borde

Vi har forskellige flotte granit bænke og granit haveborde, som passer perfekt til haven eller terrassen. Vores granit borde og bænke er af ren natursten og kan derfor stå ude hele året uden at miste deres glød. Køb granit møbler, når du gerne vil have vedligeholdelsesfrie havemøbler. Gå på opdagelse blandt de mange modeller og designs. Med en investering i granit havemøbler har du møbler i mange år – og de er rigtig nemme at rengøre. Køb granit møbler online - vi har altid billig fragt og leverer altid lige til døren!

Granit bord til haven

Skal det være nemt og vedligeholdelsesfrit, er granit borde til haven et rigtig godt valg. Granit møbler er fremstillet af ren natursten, som består af mange typer mineraler. Mineralerne giver granitten sin helt egen unikke farve. Her får du rå havemøbler, som står flot til havens andre elementer. Vælger du et granit bord til haven, får du et eksklusivt look og samtidig et møbel, som tåler al slags vejr. Vores granitbordplader er slebet, sådan at service kan stå uden at vælte, men du kan stadig se det helt fantastiske farvespil, som granit giver.

Skal det være råt, klassisk og eksklusivt? – så tag et kig på de flotte granit bordplader til haven.

Granit havebænk til haven


Er du på udkig efter en granit havebænk til hyggehjørnet i haven eller måske til at stå op af huset, som et hyggeligt og dekorativt element, så finder du hos Lundhede et stort udvalg af havebænke i granit. Det flotte granit er et fantastisk materiale, der både kan stå råt eller slibes, hvor det får en spejlblank overflade. Egner sig perfekt som dekorative elementer i haven, fx som en sød lille granit havebænk. Kan stå ude i al slags vejr og bliver ikke grimt med årene, som fx plast eller træ.

Køb havebænk i granit, når det skal være eksklusivt og flot samt vedligeholdelsesfrit.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.