Asparges

Ønsker du dit eget aspargesbed, så kan du finde forskellige sorter af aspargesplanter  her. Du kan købe både grønne og hvide  asparges. Se Vejledning Asparges her.
Har du spørgsmål vedr. asparges planter, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail og telefon.

Sprøde asparges fra egen have

At kunne plukke helt friske asparges fra egen have er fantastisk.  Asparges kræver lidt tålmodighed i starten. (plant efter plantevejledningen, og giv planten ro til at vokse til de første 2 år) - Asparges gror bedst i en jord som er godt kalket med ph-værdi  på ca 7 - 7,5. Dette betyder at bedet jævntligt skal have tilført lidt kalk om efteråret. Planterne  gødes sidst i juni hvor høsten er sluttet. Derefter skal planterne have ro til at samle næring til næste år.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig