Artiskok - Cynara cardunculus - Violet - Frø (W8132)
Før musen henover billedet for at zoome

Artiskok - Cynara cardunculus - Violet - Frø (W8132)

DKK 39,00
   Ikke på lager
Varenummer: 116-24
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

En delikatesse-grønsag som også kan dyrkes i pryd-haven. Solrig, velgødet vokseplads i læ. Artiskokfrø er svage, så regn med et vist svind ved såning.
Såvejledning: Så indendørs i februar-marts i såjord. Dæk med ca 1 cm. jord. Plant om i potter med pottemuld og ud på voksestedet, når risikoen for nattefrost er ovre. Høst artiskokkerne inden de åbner sig, når de nederste blade bøjer sig udad. Skær stænglerne tilbade om efteråret og vinterdæk planterne for vinteren.
Blomstring/høst: jul-aug  Planteafstand cm. 100 Rækkeafstand cm. 100 Posens indhold rækker til ca. 10 planter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig