Agurk, mini - Cucumis sativus - Passandra F1 - Frø (W8047)
Før musen henover billedet for at zoome

Agurk, mini - Cucumis sativus - Passandra F1 - Frø (W8047)

DKK 38,00
   Ikke på lager
Varenummer: 116-10
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Udvikles som almindelig slange-agurk, men giver mange små korte frugter. Perfekt til den lille husholdning. God frisk på smørrebrød eller i salater.
Såvejledning: Så i februar-marts indendørs i potter med såjord. Spirer bedst ved 22-24 grader. Placeres køligere efter god fremspiring. Plant ud ca 5 uger efter såning i såbed, krukke eller drivhus. Anvend lunkent vand ved vanding og sørg for at planten ikke får "kolde fødder". Bind planterne op efterhånden. Beskær sideskud over 2. bladsæt.
Blomstring/høst: jul-sep  Planteafstand cm. 50 Rækkeafstand cm. 100 Posens indhold rækker til ca. 3-4 meter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig