Æbletræer

Her finder du mange forskellige slags æblesorter.
Alle æbletræer skal bestøves af en anden sort, ellers får man ingen frugt. Derfor er man nødt til at vide, hvilke træer man har i nærheden, dvs. i egen have eller tilstødende nabohaver, ellers må man skaffe 2 forskellige sorter.
Nogle sorter kan købes både som 1 års træer og  2-3 års træer eller evt. som espaliertræer.

Vejledning Frugttræer

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Gem æblerne til vinter

Plukketidspunkt
Æbler skal plukkes, når frugten slipper let, idet de drejes og løftes med hånden.

Gem den friske frugt.
Hvis det skal lykkes at opbevare frugten længst mulig tid, skal frugten plukkes direkte fra træet. (Der er store forskelle i den naturlige lagringstid for de enkelte sorter)
Når frugten er plukket, skal den opbevares køligt og fugtigt et sted med godt luftskifte. Frugten lægges i et lag i flade kasser. Kasserne skal efterses jævnligt, alle syge og rådne frugter fjernes, så smitte ikke spredes til resten af lageret.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig