Æbletræ 'James Grieve' (Espalier) -salgshøjde: 130-175 cm.
Før musen henover billedet for at zoome

Æbletræ 'James Grieve' (Espalier) -salgshøjde: 130-175 cm.

DKK 524,00
  
Antal
Varenummer: 31-365
Æbler - Espaliertræ med 2 etager. Bambus espalieret skal blive siddende på træet det første år.  Middelstore, runde æbler med gulgrøn grundfarve og matrøde striber. Plukkes i september. Svagtvoksende med bred krone. Sund og hårdfør. Kræver et andet æble i nærheden til bestøvning.  -salgshøjde: 130-175 cm. - Pottestr.(i nogle tilfælde nypottede): 10 ltr.

Grundstamme MM106

SUCCES MED FRUGT:
Frugt- og Prydtræklubben har i samarbejde med Dansk Jordbrugsforskning, Det danske Haveselskab, Kolonihaveforbundet og Frugt og Bær udvalget besluttet at mærke de træer, der er nemmest at passe i de danske haver

Vejledning Frugttræer


Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig