Æbletræ 'Fredrik' -salgshøjde: 130-175 cm.
Før musen henover billedet for at zoome

Æbletræ 'Fredrik' -salgshøjde: 130-175 cm.

DKK 322,00
  
Antal
Varenummer: 31-547
Æbler - Middelstore, runde, gulgrønne æbler med orangerøde striber. Mild, aromatisk smag, der minder om 'Aroma', men mere krydret. Plukkes i september, spises senere, kan gemmes til marts-april. Meget rigtbærende og den kan med fordel udtyndes. Middelkraftigt med relativt lange grene. God resistens mod skurv og andre sygdomme. God til økologisk dyrkning. Kræver et andet æble i nærheden til bestøvning. -salgshøjde: 130-175  cm. - Pottestr.(i nogle tilfælde nypottede): 10 ltr.

Grundstamme MM106
SUCCES MED FRUGT:
Frugt- og Prydtræklubben har i samarbejde med Dansk Jordbrugsforskning, Det danske Haveselskab, Kolonihaveforbundet og Frugt og Bær udvalget besluttet at mærke de træer, der er nemmest at passe i de danske haver.Vejledning Frugttræer


Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig