Æble familietræ - Triotræ - Ildrød Pigeon/Discovery/Rød Ananas - salgshøjde:  130-175  cm.
Før musen henover billedet for at zoome

Æble familietræ - Triotræ - Ildrød Pigeon/Discovery/Rød Ananas - salgshøjde: 130-175 cm.

DKK 524,00
  
Antal
Varenummer: 31-310A
Æbler - Æble med 3 sorter som passer sammen bestøvningsmæssigt.

Ildrød Pigeon/Discovery/Rød AnanasIldrød Pigeon


Æbler - Sorten stammer fra Fyn, fra et formentlig frøformeret træ, men med sikkerhed vides det ikke, for der findes også en rød pigeon og pigeon Jerusalem, som den kan forveksles med og disse 2 sorter er Franske. Plukkes i første halvdel af oktober og spises fra november til marts. Kræver et andet æble i nærheden til bestøvning.

Discovery


Æbler -  Små til middelstore, røde, runde æbler. Saftige og sprøde med rigtig god smag. Plukkes ad flere gange fra sidst i august. Svagtvoksende, opret og kompakt. Sund og hårdfør. Meget velegnet til havebrug. Kræver et andet æble i nærheden til bestøvning.

Rød Ananas


Æbler - Små, runde æbler med lysende rød solside. Modner i begyndelsen af september. Svagtvoksende træ med rund krone. Meget sund og hårdfør sort, der er meget kendt i Danmark. Kræver et andet æble i nærheden til bestøvning.
salgshøjde: 130-175 cm. - Pottestr.(i nogle tilfælde nypottede): 8,5 ltr.

Grundstamme MM106

Vejledning Frugttræer


Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig