A2 Living

Kan du li’ rå materialer, der skiller sig ud fra mængden af havemøbler og boliginteriør? Så vil du måske synes om de lækre produkter fra danske A2 Living. A2 Living står bag et helt koncept af rustikke møbler i galvaniseret jern. Solide produkter, der er modstandsdygtige over for det danske vejr og som samtidig oser af kvalitet. A2 Living – dansk firma med fokus på kvalitet og funktionelt design. Råt og helt unikt.

A2 Living lanterner – rustikt og smukt

Hører du til dem, der ikke kan få det råt nok, vil de smukke lanterner i kobber og galvaniseret stål feje benene væk under dig. De smukke A2 Living lanterner passer ind i ethvert moderne hjem og skaber en flot kontrast til de bløde detaljer. Tænd et lys og de smukke lanterner lyser op i mørket – både indendørs og udendørs.

Rustikke A2 Living havemøbler


Vil du hellere bruge tid på andre ting end at vedligeholde dine havemøbler? Med kraftige A2 Living havemøbler i galvaniseret jern får du vedligeholdelsesfri møbler, der tåler det danske sommervejr. Slip for at slibe og male – og de kan endda klare sig ude i efterår- og vintermånederne. Nøgleordene er skandinavisk, minimalistisk og enkelt – perfekt til det moderne danske hjem.

A2 Living pallerammer – moderne og råt


Genbrugsmaterialer vinder stor indpas i de danske hjem. Europapaller, frugtkasser og meget mere. A2 Living står bag en serie af hylder og kasser på hjul fremstillet af pallerammer. Hylderne passer perfekt både indendørs og udendørs og skaber en flot kontrast til de hvide vægge. Hjulkasserne kan beplantes både med urter og blomster og er nemme at flytte rundt på.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.