Exquisa - Kartoffel - 25 kg sæk
Exquisa - Kartoffel - 25 kg sæk

Exquisa - Kartoffel - 25 kg sæk

DKK 385,00
Varenummer: 20-27
OBS. Kan bestilles nu til levering fra primo/medio februar og så længe lager haves.

Exquisa - En "Asparges lignende sort". Middeltidlig. Gulkødet, lange og let krumme knolde. Middel udbytte med mange relativ små knolde. Ringe modtagelighed for skurv og skimmel. Særdeles fastkogende salatkartoffel med fremragende smag. Brok- og nematoderesistent. - sæk a 25 kg.

Læs om KartoffeldyrkningOm Lundhede Planteskole

I 1994 startede Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Nogle år senere kom internetbutikken til og kundekredsen voksede dermed til hele landet. Fra 2012 er den fysiske butik lukket, men internetbutikken kører videre.
Internetbutikken www.lundhede.com blev startet i 1999 i samarbejde med webmaster Tom Kruse og dermed var en ny epoke i gang - med mulighed for, at en meget større kundekreds fik adgang til Lundhedes store udvalg af kvalitetsplanter og et bredt spekter af originale haveartikler og brugskunst. - I 2012 åbnes en ny netbutik i samarbejde med MCB, Holstebro.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com eller

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com
Klik mig
X
Få gratis inspiration til dine kreative projekter - klik her.
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få tip og tricks til årstidens kreative projekter, gode tilbud og online adgang til alle vors nyeste kataloger og magasiner
Fulde navn:
Email: